贵州11选5

重庆课外辅导

新闻分类

联系我们

青学园教育

电话:17783590436

网址:www.98kkm.com


红旗河沟校区

电话:17823827894

地址:江北区红旗河沟龙湖新壹街A馆2号楼9-23


学能训练中心

电话:13896182351

地址:九龙坡区谢家湾华润万象里28栋7楼(永辉超市楼上)


金科校区

电话:18875201986

地址:渝北区白杨路24号美音信息服务大厦3楼


杨家坪校区

电话:17823827874

地址:九龙坡区谢家湾正街47号艾佳A栋2楼(谢家湾轻轨站旁)


鲁能初中校区

电话:18875201984

地址:渝北区鲁能星城11街区车库出口处(鲁能巴蜀中学旁)


鲁能高中校区

电话:18875201984

地址:渝北区鲁能星城11街区车库出口处(鲁能巴蜀中学旁)


学科启蒙馆

电话:15223033175

地址:九龙坡区谢家湾正街47号艾佳A栋2楼(谢家湾轻轨站旁)


英语高分提能组合练(36) | ​阅读+七选五

您的当前位置: 首 页 >> 教育资讯 >> 高中资讯

英语高分提能组合练(36) | ​阅读+七选五

发布日期:2019-11-28 作者:重庆补习班 点击:

Ⅰ. 阅读理解


(2019·广东佛山质检)

The Five Best Countries TO Move To For Retirement

Retiring in a different country is gaining popularity。 Below are five of the best countries to seek retirement。 

Costa Rica

Mild climate, breathtaking landscapes and beaches draw retirees(退休人员)to Costa Rica. The country readily welcomes immigrants and offers a simple residency process. With a monthly income of at least $ 1,000 per month from Social Security or a similar source, people enjoy a high standard of living at a much lower cost than the U.S. 

Malaysia

Retirees who choose to make Malaysia home will appreciate its rich culture and attractive scenery. Moreover, the country offers modern facilities at modest prices. Immigrants enjoy convenience and comfort in their daily life. You will find low­cost rental units, delicious street food, and various shopping malls. 

Mexico

Because it’s close to the U.S. , Mexico draws more than a million American retirees to its borders. Increasing immigrant communities enjoy seaside living and conversations with friendly English speaking locals. Plus, legal residents over the age of 60 receive airline, grocery, and restaurant discounts. 

Panama

Gentle ocean wind takes the heat out of hot year­round temperatures, which has been the chief attraction to foreign retirees. Beautiful beaches and a booming economy also attract retirees to Panama. An income of $2,000 per month covers modest living costs. Furthermore, the country offers discounts to retirees with a special visa. 

Ecuador

Lazy coastal towns, sun­shining hot spots, and nature­filled views wait for immigrants seeking a carefree lifestyle. Public transportation costs in Ecuador make owning a vehicle unnecessary. A bus ride only costs 25 cents and taxi rides will run about $3. 

重庆补习班

1.What do Costa Rica and Malaysia have in common?

A.Convenient shopping. 

B.Relatively low living cost. 

C.Various cultural activities。 

D.Simple immigration procedures. 


2.Which country’s location specially attracts retirees from the U.S. ?

A.Malaysia’s。       

B.Mexico’s. 

C.Panama’s. 

D.Ecuador’s. 


3.What is the main reason for retirees to choose Panama?

A.Beautiful beaches. 

B.A booming economy. 

C.A pleasant climate. 

D.Discounts for retirees。 


(2019·甘肃静宁模拟)A five­year­old dog named Kelsey has been praised as a hero for helping to save the life of her owner who slipped in the snow and broke his neck. 

The man, Bob, was alone when he left his Michigan farmhouse on New Year’s Eve to collect firewood. Expecting a journey of only several meters, Bob was wearing just long johns (衬裤), a shirt and slippers when he went outside, although the temperature was around -4℃. 

After the accident, he was unable to move in the snow. Fortunately, Kelsey came to his assistance. 

“I was shouting for help, but my nearest neighbor is about 400 meters away, and it was 10∶30 pm,” Bob explained. “But my Kelsey came. By the next morning, my voice was gone and I couldn’t yell for help, but Kelsey didn’t stop barking. ”

Kelsey’s companion kept him warm by lying on top of him。 She licked his face and hands to keep him awake。 “Kelsey kept barking but never left my side,” Bob recalled。 “She kept me warm。 I knew I couldn’t give up and that it was my choice to stay alive。 ”

Bob spent 20 hours in the freezing cold. When he finally lost consciousness, his dog kept barking. Finally, hearing the barking, Bob’s neighbor discovered him at 6∶30 pm on New Year’s Day and called the emergency services at once. When Bob arrived in hospital, his body temperature was below 21℃. However, doctors were surprised to find that he didn’t have any frostbite (冻疮).They believed it was because of Kelsey’s determination to keep him warm, Dr. Chaim Colen, the doctor who treated Bob, said, “Animals can help and his dog really saved him...He was very fortunate. ”

Bob said he was “enormously” grateful to both Dr。 Colen and his Kelsey,“They saved my life, They are truly heroes!


4.What happened to Bob on New Year’s Eve?

A.He left his dog alone in his farmhouse. 

B.He was praised for saving a dog owner。 

C.He broke his neck and couldn’t move。 

D.He heard his neighbor’s shouting for help. 


5.Why did Kelsey keep barking?

A.To keep warm. 

B.To stay alive. 

C.To keep Bob awake. 

D.To seek help from others. 


6.How does Dr。 Chaim Colen feel about Kelsey?

A.Helpful. 

B.Fortunate. 

C.Grateful. 

D.Friendly。 


7.What can be a suitable title for the text?

A.A Neck­breaking Accident

B.The Magic Night

C.Warmth on a Winter’s Night

D.Determination to Keep Alive


(2019·河北保定模拟)Given the recent interest in green buildings in the media, let’s think differently。 Instead of focusing on increasing the supply of energy, what if we focus on reducing demand?

Can we start with ending the open­door practice of street­front shops? While cool air from these shops is refreshing to pedestrians, it carries a cost。 Energy is used in the air conditioning process。 

So it must be possible to look for changes in regulations that would encourage more energy­saving designs. For instance, if we fix ceiling fans, air­conditioning homes could surely be avoided for part of the year. Ceiling fans use far less energy. They were in a year air conditioners could stay if ceiling fans were fixed. 

In homes built under the small­house policy in New Territories, the ceiling may be too low for ceiling fans。 If the 9­meter maximum building height regulation were relaxed, ceiling fans could be fixed to reduce energy use。 Current thinking in sustainable building design and operation involves integrated(协调统一的) design, that is, bring together all parties to create a building with better performance that achieves energy reduction。 

For integrated design to succeed, all parties must come together and think beyond each person’s circle of influence。 Better solutions are impossible to avoid with integrated design。 Buildings would no longer be engineered after the basic architecture was built。 Positive project outcomes may include reduced air­conditioning load, reduced power use for electric lighting, and a reduction in the amount of materials used。 

We need to ask if we are ready to look beyond our own small circles and seek an improved approach to building design. By that I mean an integrated design resulting in more sustainable buildings. 


8.What’s the author’s attitude towards the open­door practice of the street shops?

A.Supportive。 

B.Disapproving. 

C.Optimistic. 

D.Uncaring. 


9.Why does the author suggest fixing ceiling fans?

A.To follow an old practice。 

B.To help reduce energy use。 

C.To completely replace air conditioners. 

D.To help cut down on daily expenses。 


10.What’s the key to making sustainable buildings a reality?

A.All parties should get started at the same time. 

B.The basic architecture should be finished first。 

C.Proper design and performance to achieve energy reduction。 

D.Seeking the small­house policy and some successful architects。 


11.What would be the best title for the text?

A.Waste less, live better

B.Goodbye, air conditioning

C.How to reduce the energy cost

D.Green buildings call for integrated design


Ⅱ. 七选五


What Makes a Good School?


I’m a parent of two elementary students.  The experience that my children are going through now in the elementary school is so different from mine when I was at their age.  What I think of a good school is communication between teachers, students and parents. __1__Parent­teacher communication guarantees that a child is educated in the same way and in turn a child will build special bonds in communication between their teachers and parents. 

__2__My children return home telling me that their teachers ignore their questions when they raise their hands and don’t talk much.  On the other hand, I feel the same when I write notes to school. __3__This is telling me there is a lack in communication from the school teachers nowadays as their life is so overwhelmed by the over­crowded schools we have in the US. 

However, choosing a career in education is not just for a good job.  A teacher should really have heart in touching every child’s life. __4__Even now, I still remember all my elementary school teachers’ names. 

__5__The answer lies in the fact that they spent every minute of their precious time helping me and answering all my questions with patience。 When you have teachers who are willing to spend time for any child and communicate with parents, it is what I consider a GREAT school for a child to attend, not just GOOD.


A.I don’t get any response from the teachers to my questions, not even a one­word response。 

B.There are different ways of communication, according to different cultures. 

C.Why is that?

D.Strong communication is very important to a child’s education. 

E.I feel that schools nowadays don’t communicate with parents enough and neither is involvement。 

F.My elementary school teachers all touched my life. 

G.What do you think of it?


答案及解析


A


[语篇解读] 本文介绍退休人员最愿去的五个国家。


1.B [推理判断题。根据Costa Rica中people enjoy a high standard of living at a much lower cost than the U.S。 和Malaysia中You will find low­cost rental units, delicious street food, and various shopping malls。 可知,Costa Rica和Malaysia的共同点是“生活费用相对较低”。 ]


2。B [细节理解题。根据Mexico中Because it’s close to the U.S。 , Mexico draws more than a million American retirees to its borders。 可知,墨西哥特别吸引来自美国的退休人员。 ]


3。C [细节理解题。根据Panama中Gentle ocean wind takes the heat out of hot year­round temperatures, which has been the chief attraction to foreign retirees. 可知,令人愉悦的气候是吸引退休人员的主要理由。 ]


B


[语篇解读] 本文是一篇记叙文,讲述了一只名叫Kelsey的5岁的小狗帮助在雪中滑倒摔断了脖子的主人,挽救了主人的生命而被誉为英雄。


4.C [细节理解题。根据第一段中的“to save the life of her owner who slipped in the snow and broke his neck. ”挽救了在雪中滑倒摔断了脖子的主人;以及第三段中的“After the accident, he was unable to move in the snow. ”事故发生后,在雪中他不能动。 ]


5.D [细节理解题。根据第六段中的“When he finally lost consciousness, his dog kept barking. Finally, hearing the barking, Bob’s neighbor discovered him at 6∶30 p.m. on New Year’s Day and called the emergency services at once. ”当他最终失去知觉时,他的狗不停地叫。最后,Bob的邻居听到了狗叫,在新年那天下午六点半发现了他,并且立刻给急救部门打电话。可知狗一直叫是为了向他人求助。]


6.A [推理判断题。根据第六段中的“However, doctors were surprised to find that he didn’t have any frostbite (冻疮).They believed it was because of Kelsey’s determination to keep him warm。 ”但是,医生惊讶地发现他没有冻伤。他们认为是因为 Kelsey让他保持温暖的决心。可知Chaim Colen认为 Kelsey帮助很大。]


7.C [主旨大意题。纵观全文可知,本文讲述了一只名叫Kelsey的5岁的小狗帮助在雪中滑倒摔断了脖子的主人,在寒冷的除夕夜为主人取暖,挽救了主人的生命,故C项符合做文章标题。]


C


[语篇解读]  本文属于议论文。作者认为街边商店开放空调的做法虽然给人以凉爽的空气,但却浪费了大量的能源。所以他鼓励节能的集成设计,即在住宅建成前统一设计,安装吊扇,减少空调的负荷及照明用电等能源。


B [推理判断题。根据第二段Can we start with ending the open­door practice of street­front shops? While cool air from these shops is refreshing to pedestrians, it carries a cost. Energy is used in the air conditioning process. 可知,作者认为虽然这些商店的凉爽空气给行人提神,但open­door practice却带来了成本,在空调降低温度过程中消耗了能量。可知是持不赞成的态度的。 ]


B [细节理解题。根据第三段if we fix ceiling fans, air­conditioning homes could surely be avoided for part of the year。 Ceiling fans use far less energy。 如果我们安装吊扇,空调住宅一年中大部分时间可不用空调。吊扇使用的能量要少得多。由此可知建议安吊扇是因为能减少能源的使用。


C [推理判断题。根据第五段Positive project outcomes may include reduced air­conditioning load, reduced power use for electric lighting, and a reduction in the amount of materials used. 为了使集成设计成功,各方必须团结起。找出更好的解决方案。这种恰当的正确的设计结果,可以减少空调负荷,减少电力照明用电,减少使用材料的数量。故答案C符合题意。 ]


D [主旨大意题。作者认为商店开放空调导致能源的浪费,所以倡导在住宅区安装吊扇的节能环保的做法。这就需要建筑房屋前统一的综合的集成设计,才能有一个可持续的节约的环保绿色的建筑。因此本文最好的标题是绿色建筑呼唤集成设计。 ]


七选五


[语篇解读] 本文作者是一位家长,他/她希望老师与孩子有更多人性化接触。


1.D [该空后面解释的是沟通对孩子教育的影响,因此,D项良好的沟通对孩子的教育非常重要。符合语境。]

2.E [根据该空后面说老师忽略小孩提出的问题,也忽略家长写的便签可知作者认为如今学校和家长之间的交流不够。]

3.A [根据前面的ignore和I feel the same...可知家长也被忽略了。]

4.F [根据前面的touching every child’s life可知此处选F。]

5.C [根据后面的answer可知此处选C。]

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

青学园教育,重庆课外辅导专家】


重庆补习班

本文网址:http://www.98kkm.com/news/3927.html

关键词:重庆幼小衔接,重庆认字课程,重庆幼儿英语

最近浏览:

1541128413724894.png

Copyright © http://www.98kkm.com/ 重庆青学园文化传播有限公司 专业从事于 重庆补习班,重庆注意力训练,重庆课外辅导 , 欢迎来电咨询!
   Powered by    技术支持:
热推产品  |   主营区域: 重庆 渝中 渝北 南岸 北碚 沙坪坝 大渡口 九龙坡 巴南 江北
         重庆补习班
扫一扫,了解我们
博九福彩网注册 贵州快3 青海快3 9号福彩网 重庆快乐十分 贵州快3 新疆喜乐彩 9号福彩网 重庆快乐十分 青海快3官网